3D Printers

 

 

Onze webshop

   

 

wenst u iets op de site te zoeken klik op het vergrootglas

Klik op de afbeelding voor de prijzen 

Vanhooren Polyesters Brugge   Oostendesteenweg 99   8000 Brugge


 

 

   tel: 050/31.68.99      fax 050/31.61.42
animat.gif (10877 bytes)         
wenst u meer informatie of prijzen:

e-mail ons : Vanhooren Polyesters Brugge

 

 

 

 

wij zijn gesloten op 9 ,10 en 20 Mei

     Klik op het Facebook logo om onze projecten te bekijken 

 

 

                         

 

Start

Bij Vanhooren Polyester blijven we innoveren en streven we er voortdurend naar om onze klanten de meest geavanceerde producten en diensten te bieden. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook 3D-printtechnologie ondersteunen!

Met onze nieuwe 3D-printdienst kunnen we nu op maat gemaakte producten leveren die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar prototypes, mallen of onderdelen, ons team van experts kan u helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot productie.

Onze 3D-printdienst biedt ongekende precisie en snelheid, waardoor we uw projecten sneller en efficiënter kunnen realiseren dan ooit tevoren. Bovendien biedt deze technologie ons meer flexibiliteit en maatwerk dan ooit tevoren, waardoor we in staat zijn om aan vrijwel elke specifieke behoefte te voldoen.

 

 Wij bouwen 3D printers en hebben een 3d Printservice

Prusa MK i3 plus

Prusa mini

 

Filamenten

Bij ons kunt u nu profiteren van onze 3D-printservice, waarmee u op maat gemaakte producten kunt laten maken die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar prototyping, mallen of onderdelen, wij kunnen u helpen bij elke stap van het proces.

Onze 3D-printservice biedt ongekende precisie en snelheid, waardoor we uw projecten sneller en efficiënter kunnen realiseren dan ooit tevoren. Bovendien biedt deze technologie ons meer flexibiliteit en maatwerk dan ooit tevoren, waardoor we in staat zijn om aan vrijwel elke specifieke behoefte te voldoen.

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het 3D-printproces. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen perfect worden gerealiseerd. En we gebruiken alleen de beste materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige 3D-printservice, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten!

 

 

Bij ons kunt u nu de nieuwste 3D-printers van Prusa aanschaffen en ervaren wat deze revolutionaire technologie voor uw projecten kan betekenen. Prusa is een toonaangevend merk in de wereld van 3D-printen en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties.

Als erkende distributeur van Prusa-printers hebben wij een uitgebreid assortiment beschikbaar, van instapmodellen tot geavanceerde professionele printers. Of u nu een beginner bent die net begint met 3D-printen, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar de nieuwste technologie, wij hebben alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Bovendien bieden wij niet alleen de printers zelf aan, maar ook alle accessoires en reserveonderdelen die u nodig heeft om uw printer optimaal te laten werken. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van de aankoop tot de installatie en het onderhoud van uw printer.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige 3D-printer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom Prusa-printers de favoriete keuze zijn van zoveel professionals en doe-het-zelvers over de hele wereld!