Antifouling

 

Onze Hobby-website

Onze webshop

   

Om de prijs van een product te weten klik op een afbeelding van het product

wenst u iets op de site te zoeken klik op het vergrootglas

Vanhooren Polyesters Brugge   Oostendesteenweg 99   8000 Brugge


 

 

   tel: 050/31.68.99      fax 050/31.61.42
animat.gif (10877 bytes)         
wenst u meer informatie of prijzen:

e-mail ons : Vanhooren Polyesters Brugge

Opening uren in kerst en nieuwjaar periode:

 

 

Van  ..24. / 12 / .2018  -  t/m .28/ 12 / 2018

 

DAG

 

 

Maandag

 gesloten

 

 

Dinsdag

gesloten

 

 

Woensdag

van 9h

tot 13h

 

 

Donderdag

van 9h

tot 13h

 

 

Vrijdag

van 9h

tot 13h

 

 

Zaterdag

gesloten

 

 

Zondag

gesloten

 

 

 

Van  ..31. / 12 / .2018  -  t/m 6/ 01 / 2019

 

DAG

 

 

Maandag

 gesloten

 

 

Dinsdag

gesloten

 

 

Woensdag

van 9h

tot 13h

 

 

Donderdag

van 9h

tot 13h

 

 

Vrijdag

van 9h

tot 13h

 

 

Zaterdag

gesloten

 

 

Zondag

gesloten

 

 

 

  

     Klik op het Facebook logo om onze projecten te bekijken     

 

                         

 

Start
Omhoog

 

Light primmer

750ml 5lt verpakkingen

Light Primer is een hoogwaardige 2-componenten epoxy-primer voor zowel boven, op en onder de waterlijn. De uitgeharde laag laat geen water(damp) door. Het produkt wordt toegepast op harde ondergronden als beschermlaag tegen water, op polyester als osmose-preventie en op metaal als bescherming tegen roest. Light Primer kan ook toegepast worden op multiplex en hardhout. Light Primer is een goede hechtgrondering voor lakken en antifoulings.
Kleur: gebroken wit 1163, halfmat 

Indien het produkt als hechtgrondering wordt gebruikt, dient de eerste laag 30 % verdund te worden (verdunner 0845). De volgende laag kan onverdund aangebracht worden (tot 5 %o verdunnen voor een betere vloei).
Light Primer mag niet op antifoulinglagen aangebracht worden.
Dit produkt kan verwerkt worden met kwast, roller, verfkussen of spuitapparatuur (in het bijzonder Airless).
Gereedschap na gebruik met GVK-ontvetter reinigen.

De droogtijd van Light Primer bedraagt bij 20 C ca. 4-8 uren. De volgende laag dient op zijn vroegst na ca. 4 uren aangebracht to worden (afhankelijk van de temperatuur, laagdikte en ventilatie). Indien er langer gewacht wordt dan 14 dagen, met het aanbrengen van de volgende laag dient er eerst geschuurd to worden.

De eerste antifoulinglaag moet over de laatste laag Light Primer worden aangebracht, zolang deze primerlaag nog kleverig is (bij 20 C ca. 1-2 uren). Wanneer deze tijd wordt overschreden, dient of de Light Primer laag geschuurd to worden of een nieuwe dunne primerlaag aangebracht to worden (om schuren to vermijden).

Wanneer er geplamuurd dient to worden, is het aan to raden dit na de eerste, verdunde Light Primer laag to doen (hechtgrondering), bv. met Epoxy Plamuur.


 

High Speed

750ml 2,5lt verpakkingen

High Speed is een hoogwerkzame harde antifouling, gebaseerd op vinylhars met koperverbindingen en organische, bioaktieve werkzame stoffen. Geschikt als bescherming tegen aangroei voor boten van polyester, staal en hout. Niet geschikt voor aluminium of ander lichtmetaal. Vanwege het harde bindmiddel is deze antifouling goed geschikt voor snelle motorboten, trailerbare boten en boten die op het wad droogvallen.
Geschikt voor de Noord- en Oostzee en mediterrane wateren, maar ook voor de binnen wateren. Uitzondering: High Speed wit (1000) is niet voor warm water (bv. Middellandse zee) geschikt. Na een voldoende dikke laag primer (350 ) kan High Speed wit (1000) ook op aluminium aangebracht worden.
Kleur: zie kleurenkaart, matglans

 


 

Mille Dynamic

750ml 2,5lt verpakkingen

Mille Dynamic is een zelfpolijstende copolymeer antifouling, met koperverbindingen en organische, bioaktieve werkzame stoffen. Door het zelfvernieuwings effect heeft deze antifouling altijd een glad, wrijvingsarm en bioactief oppervlak. Mille Dynamic is geschikt voor alle wateren op polyester, stalen en houten boten. Uitzondering: Mille Dynamic wit (1000) is niet voor warm water (bv. Middellandse zee) geschikt. Niet geschikt voor aluminium of andere lichtmetalen. Mille Dynamic wit (1000) kan na een voldoende dikke laag primer (350 ~) ook op aluminium aangebracht worden.

Kleur: zie kleurenkaart

 


 

 

Prop aff

300 Ml verpakkingen

Prop-AF Is een metaalvrije harde antifouling voor de schroef en de as. Fluorpolymeren garanderen een kleinere weerstand. Ook geschikt voor loggen, holkelen, etc. Biedt tot 6 maanden bescherming tegen aangroei. Het produkt kan reeds na 3 uren belast worden met water. Het aanbrengen kan tot max. 1 maand voor het to water laten gebeuren. Prop-AF wordt, zonder primer, direct op de ontvette en opgeschuurde metalen ondergrond aangebracht. Roestvrlj staal moet goed geschuurd en voorbehandeld worden met Light Primer.
Kleur: grijs RAL 7001
Inhoud: 300 ml

 


 

Anti slip poeder

100gr 500 gr verpakkingen

Antislip is een toevoegmiddel, dat aan de vloeibare verf wordt toegevoegd voor het aanbrengen van de afwerklaag op de enz. Zorgt zo voor een stroef oppervlak. Speciaal ook voor loopvlakken op polyester surfplanken in combinatie met dd lack. 100 gr is voldoende voor 1 lt dd lack