Polyurethaan verf

 

 

Onze webshop

   

 

wenst u iets op de site te zoeken klik op het vergrootglas

Klik op de afbeelding voor de prijzen 

Vanhooren Polyesters Brugge   Oostendesteenweg 99   8000 Brugge


 

 

   tel: 050/31.68.99      fax 050/31.61.42
animat.gif (10877 bytes)         
wenst u meer informatie of prijzen:

e-mail ons : Vanhooren Polyesters Brugge

 

 

 

 

     Klik op het Facebook logo om onze projecten te bekijken 

 

 

                         

 

Start
Omhoog

G4
0.5lt 1lt 5lt 10lt 30 lt
G4 is een 1 component glanzende Polyurethaan vernis die tevens als hechting primmer voor polyester wordt gebruikt. Als vernis wordt hij toegepast bij houten dansvloeren vanwege zijn krasvastheid. Bij beton word hij toegepast om beton stofvast te maken en als primer voor Estovoss vloerverf. Toepassingen voor het vervaardigen van een mortel door toevoeging van houtmeel (voor houtreparaties) of kwartsmeel ( voor cement herstellingen , verhouding 6:1 gewichts delen).

Folder

 


G8
0.5lt 1lt 5lt 10lt 30 lt

G8 is een 1 component glanzende Polyurethaan vernis .Als vernis wordt hij toegepast bij houten dansvloeren vanwege zijn krasvastheid. Kan gebruikt worden voor buiten toepassingen vanwege zijn UV bestendigheid. voor informatie kan je de folder laden van G4

 

 


 

G6 uretex mat/satin
1lt 5lt
G6 uretex is een 1 component satijn matte Polyurethaan vernis .Als vernis wordt hij toegepast bij houten parket vanwege zijn krasvastheid. Door toevoeging van antislip granulaat is G6 uretex uitermate geschikt om gladde plaatsen antislip te maken.

BV 200
0.5Lt 2 Lt
Bv 200 is een transparant 1 componenten polyurethaan die een elastish membraam vormt . Is Uv bestendig en heeft een goede weerstand tegen chemicalien. Blue primer word gebruikt om de hecting te verbeteren. polyurethaan verdunner wordt gebruikt om de vloei te verbeteren. Toepassingen : waterdicht maken van terassen , balcons. Wordt in 2 lagen aangebracht. Verbruik 500 gr/mē in 2 lagen. 

 


estovos standaard / super / Uretex
1kg 5kg 30 kg

Estovoss is een beton/vloerverf met uitstekende mechanische eigenschappen. Beschikbare kleuren : Grijs , rood, Groen. Heeft een goede chemische bestendigheid en vergeeld lichtjes door invloed van UV licht.

Estovoss is bestand tegen vet, olie , water, verdunde zuren.
Estovoss Super heeft dezelfde eigenschappen als estovoss standaard maar kan ook buiten gebruikt worden

Uretex is een nieuwe soort vloerverf die we in alle RAL kleuren , glanzend , satin en mat kunnen vervaardigen. Ook om te gebruiken om de binnenzijde van boten te schilderen of om een waterlijn te zetten. Uretex is ook in spuitbus verkrijgbaar.

Toepassing: garages, stokeer ruimtes, werkruimtes, stallen, boten , enz.
Verbruik: 200-300ml / mē per laag

 

 

 

folder


DD lack verf/ double coat
1lt

DD lack is een 2 componenten Polyurethaan verf , die ontwikkeld is voor het schilderen van Boten en vrachtwagens, waar een grote slijtvastheid is vereist.

Is verkrijgbaar in alle RAL kleuren , en kan op (kleur )maat gemaakt worden.

Is borstelbaar of spuitbaar door gebruik te maken van de respectievelijke verdunner.

kan ook in spuitbussen van 400 ml verkregen worden.